Middelhavsplanter

De mest eftertragtede planter fra middelhavet, leveret direkte til dig.

En eftertragtet plante

Hos Greenolive har vi et udvalg af de mest eftertragtede planter fra Middelhavet. For dig betyder det, at din forretning kan bringe en del af den sydlige stemning helt tæt på. Vores planter sælges på nuværende tidspunkt kun efter aftale. Vi gør alt hvad vi kan, for at få din ordre så hurtigt behandlet og ud til dig som muligt.

Vi importerer oliventræer i potter direkte fra Spanien, hvor de er dyrket under de bedste forhold. Potterne er i også høj kvalitet og træerne er sunde og veludviklede. Vi sælger oliventræerne til konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan nyde deres eget lille stykke Spanien.

Bemærk at middelhavsplanterne er i sæson fra marts til juni.

Oliventræer kan købes her på siden under kategorien  middelhaveplanter / oliventræer eller på forsiden. 

Vores træer er af høj kvalitet og tilpasses til specifikke anvendelser. Vi tror på, at vores træer kan tilføje elegance og praktisk funktion til virksomheder og organisationer. Vi leverer pålidelig og professionel service og er altid klar til at besvare spørgsmål.

Interesseret?

Indhent et tilbud her.

Hos Green Olive specialiserer vi os i salg af gamle, tyk stammede oliventræer, der har evne til at trives udendørs i danske vintre. Vores oliventræer dyrkes og kommer fra det varme middelhavsklima, men har en evne til at håndtere de hårde forhold i en skandinavisk vinter grundet deres tykke stammer og rødder.

De tykke rødder på vores oliventræer giver en fast base, der hjælper dem med at modstå stærke vinde og tung sne, og den gamle alder på træerne betyder, at de har et dybt rodsystem, der kan absorbere vand og næringsstoffer selv i de koldeste måneder.

Derudover er oliventræer naturligt hårdføre og i stand til at overleve temperaturer så lave som -15°C, hvilket gør dem til et godt valg for alle, der ønsker at tilføje en smule Middelhavs-charme til deres udendørs områder. Fordi oliventræer kan leve i hundreder af år, kalder vi det at investere i en langvarig skønhed til blandet andet din have, restaurant indgang og meget mere. 

Så hvis du leder efter et robust, lavt-vedligeholdelses- og æstetisk tiltalende supplement til din have, så led ikke længere end en hos os GreenOlive. Kontakt os i dag!


OLIVENTRÆ OLEA EUROPAEA

Et oliventræ er symbol på fred.

Oliventræerne kan udholde temperaturer ned til -15 grader, men det anbefales at overdække rødderne eller jorden omkring rødderne med eksempelvis en stofpose, hvis temperaturen når ned på mellem -10 og -15 grader i 7-14 dage eller længere end det.

Plantes oliventræet i en krukke, er det vigtigt at bemærke, at krukken skal have huller i bunden og ikke være placeret på en underskål, da der skal være mulighed for, at vandet kan løbe ud, så træet ikke drukner.

Ved omplantning af oliventræer i krukker skal krukken desuden fyldes med 1/3 lecakugler og derudover middelhavsjord.

Oliventræet kan dog også plantes direkte i jorden. For oliventræer plantet direkte i jorden gælder på samme vis som træer i krukker, at oliventræet har brug for et dræn, således at vandet kan løbe fra rødderne.

Når det kommer til vanding, skal der til oliventræet anvendes 2-3 liter vand 1-2 gange pr. uge betinget af vejret, på nær om vinteren, hvor oliventræet kun kræver vanding 1 gang pr. måned. Om vinteren anbefales det desuden, at træet er placeret i læ for vind og vejr.

Hoteller, restauranter m.m. skab stemning ved indgang og indenfor

Oliventræer bliver ofte brugt i flotte landskabshaver og havedesign for at tilføje visuel interesse og skabe en mediterran eller rustik atmosfære. De er især velegnet til at skabe en god og varm stemning. Brugen af oliventræer ved indgangen og udgangen af for eksempel ​​en restaurant, hotel eller anden kommerciel ejendom, kan altså give en god følelse af, at man er velkommen. 

Træets frodige grønne blade og knudrede stamme giver ofte en følelse af tilknytning til den sydlandske mediterranske kultur, og kan få kunderne til at føle sig som om, at de er et andet sted end Danmark.

Et oliventræ kan bruges til at skabe en rustik eller mediterransk inspireret atmosfære indenfor som udenfor. For eksempel kan det, hvis det er plantet i en stor potte, bruges som et fokuspunkt i fx en kantine eller gårdhave. Træets naturlige skønhed kan skabe en afslappende og indbydende atmosfære, der opfordrer kunderne/gæsterne til at blive og nyde deres måltid eller ophold.

En følelse, som vækkes, er en følelse af afslapning og ro. Den naturlige skønhed af oliventræets frodige grønne blade og knudrede stamme kan skabe en fredelig og indbydende atmosfære, der får kunderne til at føle sig godt tilpas.

Som kunde kan man opleve, en følelse af forbindelse til naturen og middelhavskulturen. Oliventræer er ofte forbundet med Middelhavsområdet, og deres tilstedeværelse kan fremkalde følelser af varme, solskin og en ubekymret livsstil.

Endelig kan kunderne føle en følelse af eksklusivitet eller luksus, når de bliver budt velkommen af ​​oliventræer. Brugen af ​​oliventræer i landskabs- og havedesign er ofte forbundet med eksklusive ejendomme og eksklusive feriesteder. At se et oliventræ ved indgangen til et hotel eller en restaurant kan få kunderne til at føle sig specielle og værdsatte.

Kunderne kan altså dermed få en følelse af afslapning og ro, en følelse af forbindelse til naturen og middelhavskulturen, en følelse af længsel og en følelse af eksklusivitet eller luksus, der gør, at man har lyst til at komme igen.