Kontakt os

Vi hjælper hellere end gerne!

Du kan kontakte os på telefon 70 60 42 42 mellem kl. 8-16 alle hverdage eller på mail info@greenolive.dk, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

Egeskovvej 22 Hal 4B
3490 Kvistgård
CVR: 43186418

Daniel Egea Olivencia

– Partner & Salgskonsulent

Patrick Boye Bosse

– Partner & Salgskonsulent

Du kan spørge om alt

Hvem er vi?

Daniel Egea Olivencia

Tidligere restauratør gennem 22 år hvor 18 af dem har været som selvstændig.

Patrick Boye Bosse

Tidligere Bager gennem 18 år hvor 13 af dem har været som selvstændig.

– Historien –

Daniel & Patrick lærte hinanden at kende, da Patrick kontaktede Daniel i hans Bistro for at sælge brød & burgerboller til hans forretning og det udviklede sig med tiden til et venskab.

Da de begge i henholdsvis 2021 & 2022 havde solgt deres butikker, sad de ad flere omgange og snakkede om at lave et nyt eventyr sammen der ikke omhandlede bageri eller forretning i restaurations branchen, som til tider har skæve arbejdstider og ikke er så godt for familielivet. Tiden og muligheden var der for at prøve noget nyt.

Daniel er halv spanier og opvokset på Mallorca, og Patrick er helt fra barnsben kommet i familiens sommerbolig i Spanien.

En aften blandet med fortællinger om barndomsminder i det Spanske kom den fælles oplevelse af Oliventræer og Olivenbrænde, som de begge havde haft. Fortællingerne om Oliventræernes unikke egenskaber og duftene.

Sådan blev minderne om Olivenbrænde i pejsen og familiens olivenlunde til en forretningsidé.

I samarbejde med Daniels spanske familiedrevet Olivenlunde og Spaniens støreste producenter af Oliventræer har Greenolive i dag skabt produkter med skarp leveringsdygtighed og høj kvalitet til gode priser.

Idag sælger Greenolive olivenbrænde, olivenolie, oliventræer samt briketter til grillen lavet på rester fra oliventræet.

Daniel og Patrick sætter en ære i at servicere deres kunder, og går derfor meget langt for glade og tilfredse kunder.