Brændetårne

Se vores udvalg af brændetårne

Ved at købe et brændetårn opnår du en række fordele, der er værd at tænke over, når du køber brænde. Først og fremmest sparer du penge, kontra hvis du går ud og køber mindre brænde over flere gange. Vi anbefaler derfor altid, hvis du opvarmer dit hjem med brænde, at du køber i større mængder for at opnå den besparelse.

Med bekvem levering og opbevaring, når du bestiller et brændetårn hos Greenolive, aftaler vi, hvor dit brænde skal placeres ved levering. Du vælger altså selv, hvor det giver bedst mening for dig at placere det. Ved opbevaring opnår du altså en pladsbesparelse i forhold til mængden af brænde du opbevarer, som også gør det ideelt for dem, der har en begrænset opbevaringsplads.

En let adgang til brænde er endnu en fordel. Det er nemt og hurtigt at hive den mængde brænde ud du skal bruge, så du hurtigere og nemmere kan få tændt op for varmen i hjemmet. Udover de ovenstående fordele, kan et brændetårn altså også bidrage med et æstetisk udseende. Det kan altså også være et attraktivt supplement til din udendørs plads, som tilføjer lidt ekstra til forhaven, carporten eller hvor du nu placerer det.

Vores team er dedikeret til at levere en fremragende kundeservice og sikre, at du er helt tilfreds med dit køb. Alle vores brændetårne er skåret og splittet til en størrelse, der gør det nemt at stable og fyre i brændeovnen. Vi har med stor omhu sikret, at det er ordentligt tørret for at sikre en maksimal effektivitet og brændværdi. Vores brændetårn varierer i størrelsen baseret på, hvilke specifikke produkt, du køber. Beskæring af brændet varierer fra 25 – 30 cm. 

Højde fra 170 – 210 cm.
Bredde fra 100 – 125 cm.
Dybde fra 80 – 100 cm. 

Bliv klogere på specifikationerne under det specifikke produkt, og bestil dit brændetårn allerede idag. 

Ovntørret Bøgetræ 1,8 rm

Original price was: 3.995 kr..Current price is: 3.495 kr..

Ovntørret Avnbøg 1,0 rm

Original price was: 2.995 kr..Current price is: 2.395 kr..

1,0 rm avnbøg & 1 kasse tørret olivenbrænde

Original price was: 4.790 kr..Current price is: 3.695 kr..

Optændingpinde 3 kg

45 kr.

4 x Optændingpinde 3 kg

Original price was: 180 kr..Current price is: 100 kr..

Medbringertruck Fyn

399 kr.

Medbringertruck Jylland

499 kr.

Medbringertruck Sjælland

299 kr.

Ovntørret Ask 1,8 rm

Original price was: 3.995 kr..Current price is: 3.395 kr..

Ovntørret Birketræ 1,8 rm

Original price was: 3.495 kr..Current price is: 3.195 kr..